Πετράκης: «Κλειδί ο Μαουρίσιο για τον ΠΑΟΚ, ταχύτατα άκρα ο Άρης»

Πετράκης: «Κλειδί ο Μαουρίσιο για τον ΠΑΟΚ, ταχύτατα άκρα ο Άρης»

Ο προπονητής Γιώργος Πετράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό της Θεσσαλονίκης και ανέλυσε το επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Ο προπονητής Γιώργος Πετράκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89.4 και ανέλυσε το επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε οτι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι το ματς που θα παρακολουθήσουμε θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΠΑΟΚ – Άρης: «Το ντέρμπι της Κυριακής δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις τη φετινής σεζόν. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες αυτή την περίοδο, αυτό από μόνο του θα κάνει πολύ ενδιαφέρον το ντέρμπι».

Για την τακτική που θα ακολουθήσουν οι προπονητές: «Σε οποιοδήποτε παιχνίδι ο προπονητής παίζει το ρόλο του. Σε κάποια ντέρμπι, επειδή οι παίκτες γνωρίζουν τους αντιπάλους τους και οι προπονητές το ίδιο, είναι ακόμη πιο σημαντικό να κάνουμε ανάλυση στις ομάδες. Αν ξεκινήσω από τον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου δεν κάνει εκπλήξεις, έχει κρατήσει μια σταθερή δομή και χρόνο με τον χρόνο ο ΠΑΟΚ εμπλουτίζει το παιχνίδι του και ανεβαίνει επίπεδο. Αυτό που μπορώ να πω όμως, είναι ότι το 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσει να επηρεάσει το παιχνίδι του Άρη στην αρχή, γιατί και ο κ. Παντελίδης παίζει με παρόμοια τακτική.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ παραγωγικός στα τελευταία παιχνίδια, και από την άλλη ο Άρης έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ στα επτά τελευταία ματς. Αυτό από μόνο του δείχνει πως θα παίξει μια ομάδα άκρως επιθετική, κόντρα σε μια ομάδα που έχει βρει τις ισορροπίες της και ξέρει πως να παίρνει νίκες χωρίς να δέχεται γκολ. Από μόνο του σημαίνει πολλά αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός, όμως ένα τέτοιο ματς θα είναι σίγουρα αμφίρροπο».

Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου του Άρη: «Οι παίκτες που ήρθαν, κούμπωσαν στη φιλοσοφία του κ. Παντελίδη. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει τον προπονητή, του αρέσει να έχει ταχύτητα στην επίθεση. Ο Άρης έχει πολύ γρήγορα άκρα και με Γκαρσία, Λάρσον, Τόνσο και Ντιγκινί διαθέτει μια πολύ καλή επιθετική τετράδα. Αν βάλουμε και την ενίσχυση στην άμυνα, ο Άρης φαίνεται πως πατάει σταθερά στη φιλοσοφία του κ. Παντελίδη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, σταθερή αξία είναι ο Μαουρίσιο, είναι παίκτης-κλειδί, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, από εκεί και πέρα ο Μπίσεσβαρ και ο Άκπομ μπορούν να μετουσιώσουν σε γκολ τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Ο Ολιβέιρα είναι καλός πασέρ και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες θέσεις παίζονται για το ποιοι θα αγωνιστούν την Κυριακή. Θεωρώ παίκτες-κλειδιά, είναι ο Μπίσεσβαρ και ο Άκπομ πάντως».

Για την προπονητική του καριέρα: «Οι ώρες που παρακολουθώ και βλέπω ποδόσφαιρο είναι πολλές, κάνω κάποια ταξίδια για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, και περιμένω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ