Χριστοφιδέλης: «Να βρίσκουμε ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι»

Χριστοφιδέλης: «Να βρίσκουμε ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, για την 4η αγωνιστική της Volleyleague.

Την ευκαιρία να πετύχει ένα ιστορικό ρεκόρ θα έχει το Σάββατο η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή και αν περάσουν με το διπλό τότε θα πετύχουν την 33η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα!

Ένα σπουδαίο επίτευγμα, που θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και οι παίκτες του μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Γηραιό, με τον Κώστα Χριστοφιδέλη να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα. Ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν παιχνίδι με το παιχνίδι να βρίσκουν ρυθμό και να γίνονται καλύτεροι, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι το ματς θα είναι δύσκολο, καθώς ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα με δυνατή έδρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι αρχή της χρονιάς και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και εμείς αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη δύσκολη έδρα και την καλή ομάδα που διαθέτει ο Ηρακλής καθιστούν δύσκολο το επόμενο παιχνίδι. Ωστόσο στόχος μας είναι η νίκη και θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουμε ρυθμό, αρχής γενομένης από αυτό που ακολουθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ