ΑΕΚ : Υποχωρεί ο Ζούρος, κρούση και σε Σαρίτσα!

ΑΕΚ : Υποχωρεί ο Ζούρος, κρούση και σε Σαρίτσα!

Την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Πρίφτης ενημέρωσε πως θα μείνει και του χρόνου στο Καζάν, οπότε θεωρητικά είχε ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του Ηλία Ζούρου στην ΑΕΚ, όπως σημείωνε το ρεπορτάζ εκείνη την ημέρα. Όμως από την Παρασκευή έως σήμερα Τρίτη έχουν περάσει τέσσερα 24ωρα και ο Ζούρος δεν έχει… φτάσει ακόμα. Είναι […]

Την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Πρίφτης ενημέρωσε πως θα μείνει και του χρόνου στο Καζάν, οπότε θεωρητικά είχε ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του Ηλία Ζούρου στην ΑΕΚ, όπως σημείωνε το ρεπορτάζ εκείνη την ημέρα. Όμως από την Παρασκευή έως σήμερα Τρίτη έχουν περάσει τέσσερα 24ωρα και ο Ζούρος δεν έχει… φτάσει ακόμα. Είναι προφανές πως κάτι δεν πάει καλά.

Είναι επίσης προφανές πως η υποψηφιότητά του έχει πλέον υποχωρήσει σημαντικά και παρόλο που δεν έχει απορριφθεί εντελώς, εντούτοις δεν είναι πια το φαβορί. Αντιθέτως, οι πιθανότητές του είναι λίγες.

Για ποιο λόγο; Διότι υπάρχουν αντιδράσεις τόσο από στελέχη της ΚΑΕ όσο και από πολλούς φίλους της ΑΕΚ που δε θεωρούν, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, ότι ο Ζούρος είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή. Ο δε Μάκης Αγγελόπουλος, που ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα «ζεστός» στο να προσλάβει τον συγκεκριμένο προπονητή, φαίνεται πως υπολογίζει κυρίως τις αντιδράσεις του κόσμου, ειδικά τώρα που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Και ανακρούει πρύμναν. Από εκεί που φάνηκε να πείθεται από συγκεκριμένους συνεργάτες του, που τον πιέζουν εδώ και καιρό προς αυτή την κατεύθυνση, τώρα δείχνει να έχει αλλάξει γνώμη.

Λέγεται πάντως ότι ούτε ο Ηλίας Ζούρος είναι ευχαριστημένος από αυτά που έχει ακούσει από την ΑΕΚ. Και μπορεί να θέλει πολύ να πάρει αυτή τη δουλειά, αλλά δεν είναι και διατεθειμένος να το κάνει με κάθε κόστος.

Κατόπιν τούτων η ΑΕΚ στρέφεται ξανά στην ευρωπαϊκή αγορά. Η περίπτωση του Λούκα Μπάνκι είναι υπαρκτή, αλλά πολύ δύσκολη. Ο Ιταλός είναι προπονητής Ευρωλίγκας (έχει πάρει μέρος σε αυτήν με τη Σιένα, το Μιλάνο και την Μπάμπεργκ) και μπορεί να το συζητά, αλλά θέλει και λεφτά, που μέχρι στιγμής δεν δείχνει η ΑΕΚ ότι είναι διατεθειμένη να δώσει.

Πριν λίγες μέρες η Ένωση έκανε μία κρούση στον Ουφούκ Σαρίτσα, που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Μπεσίκτας. Όμως και οι δικές του απαιτήσεις ήταν πολύ μεγάλες και δεν δόθηκε συνέχεια στις επαφές.

Λέγεται ότι υπάρχει μία ακόμα περίπτωση προπονητή, που δουλεύει η ΑΕΚ αυτές τις μέρες. Αν όμως δεν πάει ούτε αυτή καλά κι αν φυσικά δεν προχωρήσει ούτε του Μπάνκι, τότε δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ο Ζούρος! Έτσι κι αλλιώς όλα είναι ακόμα ρευστά στο θέμα προπονητή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ