Ο Τομ και οι… άπιστοι

Κάθε ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στο εξωτερικό, για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνδυάζεται και με τον Άρη. Τις περισσότερες, φορές, βέβαια, αυτό δεν ισχύει, γεγονός που έχει κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και.. άπιστους τους οπαδούς της ομάδας. Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Απλά, ο κόσμος του Άρη έχει δει τόσες πολλές […]

Ο Τομ και οι… άπιστοι | to10.gr

Κάθε ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στο εξωτερικό, για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνδυάζεται και με τον Άρη. Τις περισσότερες, φορές, βέβαια, αυτό δεν ισχύει, γεγονός που έχει κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και.. άπιστους τους οπαδούς της ομάδας.

Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Απλά, ο κόσμος του Άρη έχει δει τόσες πολλές φορές να του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες , στον βωμό λίγων παραπάνω φύλλων ή χτυπημάτων, που είναι λογικό να αντιδράει έτσι.

Γιατί παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλουν ορισμένοι, ο Άρης πουλάει και δίνει και φύλλα και χτυπήματα. Και πουλάει τρελά. Ακόμα και τώρα που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, λοιπόν, μπορεί να μην τίθεται θέμα πώλησης (δεν γίνεται έτσι και αλλιώς με τη ακριβή έννοια της λέξης, καθώς πρέπει να περάσουν τρία χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας), όμως η περίπτωση του Άρη έπεσε στο τραπέζι στη κουβέντα που είχαν οι δυο άντρες.

Αν, μάλιστα, ο Άρης καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο του στη Superleague, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες μια κίνηση από τη πλευρά του ομογενή επιχειρηματία. Δεν θα είναι, όμως, ο μόνος…

«
»