«Φρέναρε» την Μπέτις με ανατροπή η Μπιλμπάο

«Φρέναρε» την Μπέτις με ανατροπή η Μπιλμπάο

Με μία ανατροπή στα τελευταία λεπτά, η Μπιλμπάο επικράτησε με 3-2 της Μπέτις και έβαλε τέλος στο σερί των πέντε νικών στο πρωτάθλημα, που είχε η ομάδα του Πελεγκρίνι.

Ματσάρα με νικήτρια την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές». Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στη χώρα των Βάσκων, η Μπιλμπάο κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και έκανε την απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας της Μπέτις με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει επίσης την ανατροπή, ωστόσο η Μπιλμπάο βρήκε ένα γκολ στο 89ο λεπτό και κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο «τρίποντο».

Από την άλλη, η Μπέτις είδε να μπαίνει τέλος στο τρομερό της σερί με τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, μένοντας παράλληλα και στο -9 από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει αργότερα με την Κάντιθ.

Ο Ντε Μάρκος ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε το μεγάλο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με το οποίο οι Βάσκοι έφτασαν στη νίκη.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αγιρεθαμπάλα, Μπαλενθιάγα, Λέκουε (55’ Ντε Μάρκος), Γεράι, Ουνάι Νούνιεθ, Βέσγα (55’ Θάραγα), Ραούλ Γκαρσία (69’ Μπερενγκέρ), Βενσεδόρ, Μουνιαΐν (69’ Σάνσετ), Ι.Ουίλιαμς, Ν.Όυίλιαμς (83’ Μορσίγιο)

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Ρουίθ, Μπάρτρα, Μπεγερίν, Μορένο (82’ Μιράνδα), Καρβάλιο (83′ Χοακίν), Κανάλες, Ροντρίγκες (67’ Έντγκαρ), Ζοσέ (82’ Ιγκλέσιας), Χουάνμι (77’ Ρόδρι), Φεκίρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ