Η επανεμφάνιση του Σαλάχ μπροστά στους Αιγύπτιους φιλάθλους (vid)

Η επανεμφάνιση του Σαλάχ μπροστά στους Αιγύπτιους φιλάθλους (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πάτησε για πρώτη φορά χορτάρι μετά τον τραυματισμό του, προκειμένου να χαιρετήσει τους Αιγύπτιους φιλάθλους πριν την αποχώρηση της εθνικής ομάδας για τη Ρωσία.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε επί αιγυπτιακού εδάφους, ο κόσμος έδωσε το παρόν στην προπόνηση της εθνικής ομάδας και είδε τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πατά χορτάρι για μερικά λεπτά.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ωστόσο χαιρέτησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα για να την εμψυχώσουν. Με τη σειρά του, το κοινό αποθέωσε τον 25χρονο, τραγουδώντας μάλιστα ρυθμικά το όνομά του.

Ο Σαλάχ τραυματίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι θα χάσει το Μουντιάλ. Εντούτοις, όπως όλα δείχνουν, θα προλάβει να αγωνιστεί μέχρι και στην πρώτη αναμέτρηση, με αντίπαλο την Ουρουγουάη την προσεχή Παρασκευή (15/06). Τη φετινή αποτέλεσε τον ηγέτη της Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας 32 γκολ σε 36 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ