Bάζει μπροστά και για τον… τρίτο!

Bάζει μπροστά και για τον… τρίτο!

Προχωρούν ήδη οι επαφές και για την τρίτη προσθήκη της ΑΕΚ, που θα αφορά όπως φαίνεται σε ακραίο.

Οι Λούκας Μπογέ και Άλεφ Ντος Σάντος ετοιμάζουν βαλίτσες για Αθήνα, προκειμένου να καλύψουν δύο από τα βασικά κενά του κιτρινόμαυρου ρόστερ. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ δεν θα σταματήσει εκεί. Η Ένωση πατάει για τα καλά το γκάζι, προκειμένου να ολοκληρώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και άλλη μία μεταγραφή!

Οι πληροφορίες θέλουν τους επικεφαλής της Ένωσης να ολοκληρώνουν τις λεπτομέρειες για τις προσθήκες των Άλεφ και Μπογέ, που μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται στην Αθήνα και εν συνεχεία να επικεντρώνονται στην μεταγραφή που θα ακολουθήσει. Η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θα αφορά σε εξτρέμ.

Όλα δείχνουν πως ο Μπογέ υπολογίζεται αρχικά ως παρτενέρ του Λιβάγια για την κορυφή της επίθεσης, μιας και τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν πολύ με εκείνα του Σέρχιο Αραούχο. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί ανοίγει τον δρόμο για την απόκτηση ενός κλασικού ακραίου, πιθανότατα μάλιστα αριστεροπόδαρου.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει εντοπίσει μια εξαιρετική λύση για τα «φτερά» της που ήδη έχει φέρει στο προσκήνιο, ενώ στο «κάδρο» υπάρχει πάντα και ο Στεφάν Μάλμπασιτς, της Τενερίφη. Που παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ, παρότι δεν αποτελεί τη βασική επιλογή για τη θέση του εξτρέμ τη δεδομένη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ