Με μέσο όρο ηλικίας τα 20,8 χρόνια τελείωσε ο ΠΑΟ!!!

Με μέσο όρο ηλικίας τα 20,8 χρόνια τελείωσε ο ΠΑΟ!!!

Ο Τζανδάρης μπροστά στους συμπαίκτες του έδειχνε πολύπειρος άσος…

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι πρωτόγνωρη. Ποτέ άλλοτε ο σύλλογος δεν βρέθηκε σε τόσο δυσάρεστη θέση σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Ο Γιώργος Δώνης εκτός από τεχνικός, οφείλει να λειτουργήσει και ως παιδαγωγός με τόσα νέα παιδιά που έχει στη διάθεσή του στην παρούσα φάση. Στο πρώτο φιλικό τους κόντρα στην Αλκμάαρ οι «πράσινοι» έδειξαν πολλές αδυναμίες. Τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην τελική πάσα πριν την αντίπαλη περιοχή. Το παράδοξο είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν κι έπαιζαν οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο ημίχρονο και η ολλανδική ομάδα έδειξε ταχύτητα και ο Παναθηναϊκός επιδίωξε να ισορροπήσει.

Το σχόλιο του Δώνη μετά το ματς, ότι είδε μία σοβαρή ομάδα, είναι θετικό, αν αναλογιστούμε ποιοι αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και τι παραστάσεις έχουν. Και κυρίως αν δούμε την ηλικία τους. Μην ξεχνάμε, παράλληλα, ότι αντίπαλος του Παναθηναϊκού την Τετάρτη ήταν μία ομάδα που τερμάτισε στην Τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος πίσω από Αϊντχόφεν, Αγιαξ και πιο ψηλά από την προηγούμενη πρωταθλήτρια Φέγενορντ. Μία ομάδα που παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και που αρχίζει τις υποχρεώσεις της στις 12 Αυγούστου, έχοντας πραγματοποιήσει νωρίτερα αρκετά φιλικά.

Ο μέσος όρος ηλικίας, λοιπόν, της ενδεκάδας (με τον υπό δοκιμή Χαντζάρα) που ολοκλήρωσε το φιλικό εναντίον της Αλκμάαρ ήταν 20,8 χρόνια!!! Συνολικά, μόλις 229 έτη υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα. Η Κ20 δηλαδή… Ο 25χρονος Τζανδάρης ήταν ο μεγαλύτερος και φυσικά έμοιαζε μπροστά στους αμούστακους συμπαίκτες του, πολύπειρος. Από τους έντεκα μόνο οι πέντε έχουν αγωνιστεί έστω σε ένα παιχνίδι Σούπερ Λίγκας. Οι υπόλοιποι κερδίζουν εμπειρίες και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και την εμπιστοσύνη του Δώνη για μία θέση στο ρόστερ. Αναλυτικά οι έντεκα που ολοκλήρωσαν το ματς και η ηλικία τους:

ΟΝΟΜΑ / ΕΤΩΝ

Κώστας Κότσαρης / 22
Βαγγέλης Θεοχάρης / 20
Χρήστος Κουντουριώτης / 19
Αντώνης Οικονομόπουλος / 20
Κώστας Αποστολάκης / 19
Πασχάλης Στάικος / 22
Φάνης Τζανδάρης / 25
Θεοφάνης Μαυρομάτης / 21
Γιάννης Μπουζούκης / 20
Δημοσθένης Χαντζάρας / 21
Σωτήρης Πίσπας / 20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ