Στοίχημα : Επιμονή και υπομονή

Στοίχημα : Επιμονή και υπομονή

Πάνω στη βασική ποδοσφαιρική λογική

Όλοι ξέραμε ότι η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ουρουγουάη θα κέρδιζαν χθες Ιράν, Μαρόκο και Σαουδική, αντίστοιχα. Γιατί δεν τα παίξαμε; Γιατί δεν προσφέρονταν ούτε για «τοκογλυφία», αφού το γινόμενο των αποδόσεών τους δεν έφτανε ούτε 2,00.
 
Όλος ο κόσμος λοιπόν έψαχνε είτε Over είτε 2-3 γκολ είτε άλλα σχετικά στοιχήματα. Και στο τέλος και οι τρεις ισχυροί νίκησαν 1-0! Κάνοντας διαχείριση δυνάμεων. Ακόμα και ο Λουίς Σουάρες με τον Ρονάλντο δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, αφού προσφέρονταν σε χαμηλές αποδόσεις για τα δεδομένα της δυσκολίας του στοιχήματος του πρώτου σκόρερ και σε …αποτρόπαιες για anytime σκόρερ.
 
Συνεπώς όσοι δεν αρκέστηκαν στο 1,05 και στο 1,10 των φαβορί, έχασαν και χθες.
 
Δεν βοηθούν καθόλου οι ισχυροί μέχρι τώρα σε αυτό το Μουντιάλ. Και ήδη έχουν χαθεί παγκοσμίως εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Όλοι οφείλουν να παραμείνουν ψύχραιμοι. Η φάση των ομίλων θα κρατήσει ακόμα 10 μέρες περίπου και η διοργάνωση μέχρι τις 15 Ιουλίου.
 
Δεν επηρεαζόμαστε και επιμένουμε όπως πάντα βασιζόμενοι σε λογικές όσο γίνεται πιο κοντά στο ποδόσφαιρο. Γιατί με αυτά που βλέπουμε θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε αν δεν κρατήσουμε δυνατό το νου μας.
 
Βασίζουμε τη σημερινή μας σκέψη στο εξής θεωρητικό ερώτημα: Υπάρχει ένα φαβορί και ένα αουτσάιντερ. Αν το αουτσάιντερ είναι αυτό που υποχρεώνεται αργά ή γρήγορα να ρισκάρει ποιος ευνοείται;
 
Στο ζευγάρι λοιπόν της Γαλλίας με το Περού, οι συμπαθέστατοι Λατίνοι είναι αυτοί που καλούνται να πιέσουν. Και σε αυτό της Δανίας με την Αυστραλία το ρόλο του οδηγού θα προσπαθήσουν να αναλάβουν οι Ωκεάνιοι. Αν λοιπόν οι Περουβιανοί αφήσουν διαδρόμους, υπάρχει περίπτωση ο Γκριεζμάν (σκόρερ) ή ο Εμπαπέ ή κάποιος άλλος να μείνει άπραγος; Άσος και Over 2,5.
 
Στη Δανία με την Αυστραλία παίρνουμε τα 2-3 γκολ, γιατί η Δανία δεν είναι Γαλλία και γιατί η άμυνά της είναι από τις πιο αργές του τουρνουά, όπως φάνηκε στην πρεμιέρα με το Περού.
 
Όσο για την Αργεντινή, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Είναι φαβορί στο παιχνίδι, αλλά στον τέταρτο όμιλο έχει ένα βαθμό και η αντίπαλός της τρεις. Η Κροατία έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το ματς και να αμυνθεί και να διαβάσει τις αδυναμίες των αντιπάλων της. Όμως, ποιος μπορεί να ξεγράψει τον Μέσι; Θα βοηθηθεί σήμερα από τον προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα ή θα παλεύει σχεδόν μόνος του; Περιμένουμε ένα ματς με τους θεωρητικά ισχυρούς να είναι πιεσμένοι στο μέγιστο βαθμό. Under.
 
Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι και στα τρία ματς χαμηλώνουν οι τιμές των αουτσάιντερ και ανεβαίνουν των ισχυρών! Απλή επισήμανση της αγοράς. Τα υπόλοιπα θα φανούν στα γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ