Χρυσικόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα, κομβικός ο Μαργαρίτης»

Χρυσικόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα, κομβικός ο Μαργαρίτης»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί του Προμηθέα και έκανε ειδική μνεία στον Βαγγέλη Μαργαρίτη – Γκος: «Θέλουμε την τρίτη θέση για την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Προμηθέα Πατρών με 81-79 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα πλέι οφ της Basket League.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι έδειξαν χαρακτήρα και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την κατάληψη της 3ης θέσης. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου ο Δικέφαλος να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι μεγάλη τιμή και όνειρο κάθε παίκτη να παίζει για την εθνική ομάδα και να φοράει το εθνόσημο. Δεν αποτελώ καμία εξαίρεση είναι μεγάλη τιμή για μένα».

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα: «Θεωρώ ότι ματσάραμε σε πολύ μεγάλο ποσοστό την αθλητικότητα του Προμηθέα, ο οποίος μετά τον Παναθηναϊκό είναι ίσως η πιο αθλητική ομάδα στο πρωτάθλημα, Πήραμε πιο πολλά ριμπάουντ».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα της Πάτρας: «Κι εμείς είχαμε δυο απουσίες. Είμαστε όμως και οι δυο ομάδες με μεγάλο ρόστερ οπότε δε θεωρώ ότι είναι δικαιολογία οι απουσίες. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη στο τέλος. Προσαρμοστήκαμε στις αλλαγές του Προμηθέα και με το επιθετικό ταλέντο του Βαγγέλη πήραμε το ματς».

Για το γεγονός ότι ο Προμηθέας στο τέλος πίεσε τον ΠΑΟΚ: «Αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλη τη νίκη μας γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι πολύ δύσκολο σε ομάδα τέτοιου ρυθμού, αν σου γυρίσει το παιχνίδι, να ξαναεπιστρέψεις και να πάρεις τη νίκη. Οπότε για εμάς είναι πολύ τιμητικό το ότι κερδίσαμε μέσα σε μια έδρα που έχει κερδίσει μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός».

Για το μπρέικ με το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0: «Τώρα που έχουμε το πλεονέκτημα αν είμαστε σοβαροί και παρουσιαστούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και με ενέργεια, πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να καθαρίσουμε τη σειρά».

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Προμηθέα έκανε και ο Φιλ Γκος, με τον Αμερικανό να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Δικεφάλου. Ο 35χρονος γκαρντ του αναφέρθηκε στα μεγάλα σουτ που έβαλε στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν την 3η θέση για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για το παιχνίδι και τα μεγάλα σουτ που πέτυχε: «Πήρα ότι μου έδωσε η άμυνα. Οι αντίπαλοι έμειναν στο παιχνίδι και δεν το παράτησαν. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου. Βάζω μεγάλα σουτ σε κρίσιμες στιγμές».

Για τα επόμενα παιχνίδια της σειράς: «Η δουλειά δεν τελείωσε. Πρέπει να κερδίσουμε δύο ακόμα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε εκτός έδρας. Πρέπει να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να κάνουμε τη δουλειά μας. Πάμε πάντα κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα και μια νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ τώρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, κανείς δεν το περίμενε ότι θα ήμασταν εδώ. Μείναμε ενωμένοι και θέλουμε την τρίτη θέση για την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω πλάνα τώρα. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εχει να κάνει με την ομάδα, τον ατζέντη μου. Αν είχα την ευκαιρία θα μιλούσα με την οικογένεια και τον ατζέντη μου και θα έπαιρνα την απόφαση μου το καλοκαίρι. Τώρα, δεν είναι ώρα για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ