Σπανούλης: «Κάποιες φορές χάνεις, κάποιες φορές κερδίζεις – Είμαι πολύ περήφανος»

Σπανούλης: «Κάποιες φορές χάνεις, κάποιες φορές κερδίζεις – Είμαι πολύ περήφανος»

Μετά τον ημιτελικό του BCL, ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την πορεία του Περιστερίου στη φετινή διοργάνωση.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τενερίφη (97-93) με τους Ισπανούς να προκρίνονται στον τελικό του Basketball Champions League στην «Stark Arena».

Μετά τον ημιτελικό της διοργάνωσης, ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο φετινό θεσμό και με αφορμή τον «μικρό» τελικό σε δύο μέρες τόνισε πως «δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μεθαύριο».

Διαβάστε επίσης: Τενερίφη – Περιστέρι 97-93: Τα παλικάρια του Σπανούλη «λύγισαν» στο φινάλε

Όσα είπε ο κόουτς Σπανούλης:

«Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, κάποιες φορές χάνεις, κάποιες φορές κερδίζεις. Δώσαμε τον αγώνα μας, χάσαμε αλλά συνεχίζουμε.

Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάποιες φορές φαινόταν να ελέγχουμε το παιχνίδι, κάποιες φορές κάναμε κάποια λάθη. Στο τέλος της ημέρας καταφέραμε να είμαστε δύο πόντους πίσω 50″ πριν το φινάλε, βλέπω τώρα το VIDEO στο λάπτοπ.

Η άποψή μου είναι ότι ήταν 2-3 καταστάσεις που δεν υπήρχε φάουλ και τους στείλαμε έξι φορές στις βολές. Η ομάδα μου πάλεψε πολύ. Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο Κάιλ Γκάι ήταν σε μεγάλη μέρα. Προσπαθήσαμε τα πάντα για να τους αντιμετωπίσουμε. Σκόραραν κάποια εύκολα καλάθια από ασυνεννοησία που δεν επιτρέπονται σε τέτοιο επίπεδο και σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Τι παραπάνω να ζητήσω από τους παίκτες μου; Κάνουν μία εκπληκτική σεζόν, έδειξαν μεγάλη καρδιά. Είμαι πολύ περήφανος για τον οργανισμό, για τους παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από το Περιστέρι που ήρθαν να μας υποστηρίξουν σε αυτές τις τεράστιες στιγμές, τις ιστορικές στιγμές. Θα πάρουμε ένα μάθημα κα θα συνεχίσουμε».

Για τον «μικρό» τελικό του BCL: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μεθαύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ