Μπλατ: «Βγήκαμε έξω και απαντήσαμε»

Μπλατ: «Βγήκαμε έξω και απαντήσαμε»

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και κατάφερε να κερδίσει σε μία δύσκολη έδρα.

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τη νίκη επί του Ηφαιστου στη Λήμνο με 73-53.

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα δύσκολο, αλλά οι παίκτες του βγήκαν έξω και απάντησαν, μετά την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν μεσοβδόμαδα απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα. Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι περήφανο για τη Λήμνο. Είναι καλό για κάθε ομάδα που παίζει μπάσκετ. Μου άρεσε κι εμένα. Υπήρχε πολύς ενθουσιασμός.

Είναι καλό σημάδι πως βγήκαν παίκτες μπροστά από τη στιγμή που είχαμε 3 απουσίες βασικών παικτών. Παίξαμε σε μια έδρα που είχε κερδίσει μόνο μία ομάδα πριν από εμάς.

Πρέπει να απαντάς στις κακές μέρες. Εμείς είχαμε μια κακή μέρα. Έπρεπε να ανταποκριθούμε. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε μια κακή βραδιά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά βγήκαμε έξω και απαντήσαμε.

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Όταν πας να φας έξω πάντα θες το καλύτερο. Εάν το βρεις το παίρνεις, εάν όχι δεν το παίρνεις. Αυτό κάνουμε κι εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ