Στο BCL και η Φορτιτούντο Μπολόνια

Στο BCL και η Φορτιτούντο Μπολόνια

Ιστορική επιστροφή της ιταλικής ομάδας μετά από 12 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιλέγοντας να ξεκινήσει από τα χαμηλά.

Το BCL θέλει να γίνει πιο ισχυρό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι μετά τις  Ρίτας Βίλνιους, Μπιλμπάο και Νταρουσάφακα, έβαλε κάτω από την μπασκετική της στέγη μία ακόμα σημαντική ομάδα.

Η ιστορική Φορτιτούντο Μπολόνια, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην διοργάνωση της FIBA κάτι που έκανε γνωστό η ίδια μέσω ανακοίνωσή της

«Είμαστε περήφανοι που σας επιβεβαιώνουμε ότι ο σύλλογός μας, 12 χρόνια από την τελευταία φορά, επιστρέφει για να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ένας από τους πολλούς μας στόχους, που δεν σκεφτόμασταν ότι μπορούσαμε να πετύχουμε, μετά την πρώτη σεζόν της ανόδου μας στο ιταλικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας, Κρίστιαν Παβάνι.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε η Φορτιτούντο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν στις 13/01/2009 στο EuroCup ενώ όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα είναι ο Ρέπεσα στο τιμόνι της αφού υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ