Απασχόλησε τον Ολυμπιακό αλλά τελικά φόρεσε τα ερυθρόλευκα… του Βελιγραδίου (pic, vid)

Απασχόλησε τον Ολυμπιακό αλλά τελικά φόρεσε τα ερυθρόλευκα… του Βελιγραδίου (pic, vid)

Ο Όστιν Χόλινς που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα με τους Σέρβους να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτησή του

Ο Όστιν Χόλινς ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» υπογράφοντας με τον Ερυθρό Αστέρα για τη σεζόν 2021-22.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό στην παρούσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, έψαχνε την ευκαιρία του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να παίξει φέτος στο NBA.

Ωστόσο, δε βρήκε κάποια αξιόλογη πρόταση από αμερικανικής πλευράς κι έτσι έμεινε με τις επιλογές που είχε για να παραμείνει στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό είχαν σημειώσει το όνομα τού μέχρι πρότινος παίκτη της Ζενίτ ο οποίος εν τέλει δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα την οποία και αποδέχτηκε.

Έτσι, μετά τους Ουάιτ, Ιβάνοβιτς, Κάλινιτς, Μίτροβιτς, Λαζάρεβιτς, οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου προχώρησαν σε μία ακόμα σημαντική κίνηση ανεβάζοντας το επίπεδο του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στην EuroLeague.

Την τελευταία διετία, ο 30χρονος περιφερειακός μέτρησε στην κορυφαία διοργάνωση με τη φανέλα της Ζενίτ 9.1 πόντους με 54.3% στα δίποντα, 35.8% στα τρίποντα, 86.7%, 1.9 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 65 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ