Αυτός θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν (pic)

Αυτός θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν (pic)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μέχρι στιγμής τέσσερις μεταγραφές και οι αναγνώστες του «10» ανέδειξαν την κορυφαία κίνηση των ερυθρόλευκων ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με πολύ υψηλές βλέψεις και μεγάλες προσδοκίες τη νέα σεζόν, καθώς έχει φτιάξει ένα ρόστερ βασισμένο στις ανάγκες και τα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός παρά το γεγονός ότι έχασε τον θρύλο του συλλόγου, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, προχώρησε στην απόκτηση παικτών που έλειπαν την περσινή σεζόν και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τέσσερις πολύ καλές μεταγραφές, με παίκτες που δίνουν διαφορετικά στοιχεία και που ανεβάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον οι Πειραιώτες να προχωρήσουν και σε ακόμη μια κίνηση. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έκανε δικούς του τους Τόμας Γουόκαπ, Μουσταφά Φαλ, Μιχάλη Λούντζη, ενώ πρόσφατα απέκτησε και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που ήθελαν από την αρχή του καλοκαιριού.

To10.gr μέσω γκάλοπ που διενέργησε σας έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξετε την κορυφαία κίνηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι αναγνώστες του «10» λοιπόν αποφάσισαν πως ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν στο λιμάνι θα είναι ο Ντόρσεϊ σε ποσοστό 39%, ενώ στη δεύτερη θέση βγήκε ο Φαλ με 30%. Τρίτος ψηφίστηκε ο Γουόκαπ με 27%, ενώ τέταρτος ο Λούντζης με 4%. Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά ψήφισαν στο poll πάνω από 3200 άτομα.

Δείτε τα αποτελέσματα του γκάλοπ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ