ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό. Στη μάχη των playoffs της Euroleague ρίχνεται η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, καθώς υποδέχεται στο κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:30).

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει με το δεξί στα playoffs της Euroleague. Για πρώτη φορά σε αυτή τη φάση μετά και τη σεζόν 2018-2019 οι «πράσινοι», που αναζητούν το πιο καθοριστικό βήμα για την πολυπόθητη πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Παναθηναϊκός, βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία. Δέκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράνε οι γηπεδούχοι, που καλούνται να δείξουν τα… δόντια τους και κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, μιας και είδε τον Γκραντ να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα.

«Είναι τα πλέι οφ. Ύστερα από μια δυνατή regular season πιστεύω πως όλες οι σειρές δεν θα είναι δύσκολες. Δεν υπάρχουν εύκολες σειρές, σίγουρα. Τελειώσαμε τη regular season στη 2η θέση και η Μακάμπι στην 7η. Όμως, τώρα η σειρά ξεκινά από την ισοπαλία. Η Μακάμπι είναι μια πιο πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Γνωρίζει πώς να παίζει, ειδικά στην επίθεση. Παίζει πολύ καλά.

Την τελευταία διετία έχει την ίδια ομάδα και κυκλοφορεί σωστά την μπάλα. Θα πρέπει να παίξουμε το δικό μας, επιθετικό μπάσκετ, να είμαστε έτοιμοι στα ριμπάουντ και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να παλέψουμε σε κάθε κατοχή, στην επίθεση και στην άμυνα», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός για την αποψινή μάχη.

Πάμε και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θέλει να κάνει την έκπληξη στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικό το σύνολο του Όντεντ Κάτας, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την Μπασκόνια στα play-In της Euroleague. Σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, μετράνε επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα και είναι πρόκληση για μας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία, αλλά είναι τα playoffs και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε για τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Είναι απλός, αλλά έχει πολλή ποιότητα.

Θα πρέπει να έχουμε υπόψη τι μπορεί να κάνει κάθε παίκτης και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν θα είναι εύκολα με την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ, αλλά ανυπομονούμε και το ίδιο και οι παίκτες», τόνισε ο Όντεντ Κάτας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ