Φουλ ροτέισον στην Ρεάλ: Εκτός με Μπασκόνια οι Καμπάτσο, Ρέγιες και Ταβάρες!

Φουλ ροτέισον στην Ρεάλ: Εκτός με Μπασκόνια οι Καμπάτσο, Ρέγιες και Ταβάρες!

Ο Λάσο ξεκουράζει τους τρεις παίκτες για να τους έχει «φρέσκους» στον ντέρμπι που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα – Εκτός λόγω τραυματισμού και ο Ντεκ.

Ο Πάμπλο Λάσο τελικά κάνει αυτό που φοβόντουσαν οι Ντέιβιντ Μπλατ και Ρικ Πιτίνο. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει φουλ ροτέισον στον αγώνα με την Μπασκόνια, η οποία παλεύει μαζί με τις ελληνικές ομάδες, αλλά και την Αρμάνι Μιλάνο για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, ο έμπειρος προπονητής στο αποψινό παιχνίδι με την Μπασκόνια, δεν θα χρησιμοποιήσει τους Φακούντο Καμπάτσο, Φελίπε Ρέγιες, Έντι Ταβάρες και Γκάμπριελ Ντεκ, με τους Όγκνιεν Κούζμιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Σάντι Γιούστα και Μέλβιν Πάντζαρ να παίρνουν τις θέσεις τους στην 12άδα.

Ο Λάσο, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, αποφάσισε να ξεκουράσει τους Καμπάτσο, Ρέγιες και Ταβάρες, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ντεκ είναι εκτός λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Το ροτέισον του έμπειρου τεχνικού όπως είναι λογικό δεν ηχεί καθόλου καλά στα αυτιά των παραγόντων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με την Μπασκόνια να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιάς 8άδας.

Δείτε τα σχετικά τιτιβίσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ