Κοντρολαρισμένα, στo δρόμο προς την 4η σερί στέψη

Κοντρολαρισμένα, στo δρόμο προς την 4η σερί στέψη

Το αρνητικό σερί της στήλης συνεχίστηκε και στο κουπόνι της Τετάρτης

Το αρνητικό σερί της στήλης συνεχίστηκε και στο κουπόνι της Τετάρτης, στις -75 μονάδες ο απολογισμός αφού η ΑΕΚ επέστρεψε στα περσινά επίπεδα για να πάρει τεράστιο προβάδισμα τίτλου, ενώ το Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ έμεινε απρόσμενα χαμηλά σε ρυθμό και φάσεις.

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Μάντσεστερ Σίτι & Under 4.5 @ 1.95

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι

Ελλιπής σε δημιουργία εδώ και αρκετές εβδομάδες η Μπράιτον, περιορισμένες οι λύσεις στα άκρα της επίθεσης και συχνό φαινόμενο οι δεύτερες σκέψεις στο τελευταίο τρίτο. Στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος σκόραρε μόνο τέσσερις φορές, ενώ απέτυχε να βρει δίχτυα στα τρία μεσοβδόμαδα της σεζόν για την Πρέμιερ.

Δύσκολα θα σταματήσει την Σίτι, η οποία έχει μπει σε mood τίτλων, τρέχει αήττητο σερί 17 αγώνων (13-4-0) στη λίγκα και έχει δυνατή παράδοση στο ματσάρισμα. Φορτωμένο το καλεντάρι για τον Γκουαρδιόλα, δεν αναμένεται να ανοίξει το τέμπο μετά από δύο κουραστικά παιχνίδια και με νέο ταξίδι να ακολουθεί την Κυριακή. Επιλογή το 2 & Under 4.5 σε απόδοση 1.95.

Παλεστίνο – Μιγιονάριος

3η αγωνιστική στο Copa Libertadores και στον 5ο όμιλο Χιλιανοί & Κολομβιανοί είναι σε μειονεκτική θέση μετά τα δύο πρώτα αποτελέσματά τους. Η Παλεστίνο αντέδρασε στις δύο διεθνείς ήττες (με 0-6 συνολικό σκορ), πήρε 7 βαθμούς εντός των συνόρων, σκοράροντας 6 φορές σε τρία ματς και σήμερα οφείλει να ρισκάρει.

Θα βρει τις ευκαιρίες της απέναντι σε μία Μιγιονάριος που ναι μεν προέρχεται από 5 σερί εγχώριες νίκες, αλλά και 14 διαδοχικά παιχνίδια δίχως καθαρή εστία. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.95, το οποιο πλήρωσε στα 11 τελευταία ματς των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι  ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.95)

03:00 | Παλεστίνο – Μιγιονάριος  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.95)

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ