Aυτή είναι η Carrie Bradshaw του ζωδιακού

Aυτή είναι η Carrie Bradshaw του ζωδιακού

Κορίτσι, γλυκό, σέξι και ονειροπόλο.

Ηθρυλική Carrie Bradshaw που ενσάρκωσε η Sarah Jessica Parker στη σειρά Sex and The City υποτίθεται ότι είναι γεννημένη στις 10 Οκτωβρίου. Είναι η γουστόζα του ζωδιακού κύκλου. Είναι δημιουργική και ξέρει να χρησιμοποιεί τα χρώματα και τα σχήματα προς όφελος της και είναι το ζώδιο που σκαμπάζει εκ φύσεως από μόδα.

Είναι πολύ θηλυκή φιγούρα και της αρέσουν τα όμορφα πράγματα. Δεν είναι από τις δουλευταρούδες του ζωδιακού, αλλά είναι μια κοινωνική πεταλούδα που πετάει από το ένα ωραίο λουλούδι στο άλλο, με ανάλαφρο τρόπο έτσι ώστε τα φτερά της να μην τσακιστούν. Φροντίζει να “παλαντζάρει” τις προτεραιότητες ώστε να μην χάνονται μέσα στις υποχρεώσεις και δεν ξεχνά ποτέ τον παράγοντα “καλοπέραση”.

Όπως η Carrie, έτσι και η γυναίκα ζυγός λατρεύει τα παπούτσια, δεν έχει καλή σχέση με τη διαχείριση του χρόνου και τρώει τα μούτρα της στα ερωτικά, αφού πέφτει με τα μούτρα σε καταστάσεις που απλά δείχνουν ωραίες, αλλά την πραγματικότητα κρύβουν ένα σωρό προβλήματα.

Πολλές φορές θαμπώνεται από τις ομορφιές που βλέπει γύρω της και αργεί να αποφασίσει, γιατί ζυγίζει και ξανα ζυγίζει τις καταστάσεις. Δεν παίρνει πολλά ρίσκα.Είναι όμορφη, ξέρει τον πιο ασφαλή δρόμο προς την επιτυχία και καταφέρνει να μένει στην κορυφή κυριολεκτικά ατσαλάκωτη.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ