Βίκυ Καγιά: Οικογενειακή εξόρμηση στα χιόνια! (pics)

Βίκυ Καγιά: Οικογενειακή εξόρμηση στα χιόνια! (pics)

Ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του Shopping Star έκανε η Βίκυ Καγιά, με σκοπό να κάνει μια υπέροχη εξόρμηση με την οικογένειά της στα χιόνια!

Ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του Shopping Star έκανε η Βίκυ Καγιά, με σκοπό να κάνει μια υπέροχη εξόρμηση με την οικογένειά της στα χιόνια! Η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert έχει ένα αρκετά απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο είχε ανάγκη να περάσει μερικές ξέγνοιαστες μέρες με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο-Ηλία.

Η Βίκυ Καγιά, μέσα από τα Instagram Stories της, μας έκανε γνωστό ότι ταξίδεψε με την οικογένειά της σε κάποιον χειμερινό προορισμό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το πού ακριβώς και αν πρόκειται για Ελλάδα ή εξωτερικό! Η ευτυχισμένη μανούλα μαζί με τον γοητευτικό επιχειρηματία και τα μικρά τους παίζουν όλη μέρα στα χιόνια και κάνουν σκι, σαν να μην υπάρχει αύριο!

Τα δύο παιδιά τους έχουν ξετρελαθεί με τα χιόνια και παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατεί, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του ταξιδιού τους!

Δες στιγμιότυπα από την οικογενειακή εξόρμηση της Βίκυς:

Εκτός από μια άψογη επαγγελματίας, η Βίκυ Καγιά είναι πάνω απ’ όλα μια αφοσιωμένη και τρυφερή μαμά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ