Οι κατάλληλες στάσεις για άσκηση στο σπίτι

Οι κατάλληλες στάσεις για άσκηση στο σπίτι

Αν βαριέσαι να πάρεις τα βουνά και να αρχίσεις να τρέχεις, ταυτιζόμαστε μαζί σου και σου προτείνουμε στάσεις για να κάψεις εκεί το παγωτό.

Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι έχετε και πολλή όρεξη για σεξ μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού. Πιθανόν να έχετε πάρει ένα με δύο κιλά, να κυκλοφορείτε όλη μέρα με τις φόρμες, τις κάλτσες να στενεύουν τα μπατζάκια και την μπλούζα να χρονολογείται από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Καθόλου σεξουαλικό θέαμα δηλαδή.

Και είναι λογικό. Διανύουμε αισίως τους δύο μήνες καραντίνας και η αλήθεια είναι ότι το μέσα μας κούρασε πολύ. Τα μέτρα σιγά-σιγά θα αρχίσουν να χαλαρώνουν, αλλά ας μη γελιόμαστε, τα γυμναστήρια θα ανοίξουν τελευταία και τότε θα είναι αργά για σώμα παραλίας.

Ωστόσο, τι να κάνουμε που πρέπει να διατηρήσουμε τη σεροτονίνη ψηλά και το ηθικό ακμαίο. Γι’ αυτό, όπως προτείνουν και οι ειδικοί, διατηρήστε τη ρουτίνα σας, κουρέψτε τις περίσσιες τρίχες και κάντε σεξ μετά ωφελίμου. Ιδού οι καταλληλότερες στάσεις για να πετύχετε τον σκοπό.

Στα τέσσερα

Τώρα θα σκέφτεσαι, τι λένε αυτοί, στα τέσσερα η γυναίκα δεν κουράζεται σχεδόν καθόλου. Κι όμως, το σκέφτεσαι λάθος. Αρχικά, δεν μπορείς να μπεις με τρίτη στην αερόβια, πρέπει να ξεκινήσεις λιγάκι πιο χαλαρά και η στάση στα τέσσερα είναι ίσως η καταλληλότερη γι’ αυτόν τον σκοπό. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι βάζεις και εσύ το χεράκι σου να περάσετε καλά. Στην αρχή άσε τον σύντροφό σου να ‘χει τον έλεγχο και μετά παρ’ τον εσύ. Αυτό το εναλλάξ, θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάτι σαν διαλειμματική προπόνηση. Ανέβασε το επίπεδο στηριζόμενη αντί στους αγκώνες σου, στα χέρια σου. Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις τα μαθήματα γιόγκα που έκανες προ καραντίνας.

Ήρθε η ώρα να ανέβεις από πάνω

Έχεις τόσο επιλογές όσο είσαι από πάνω που δεν ξέρουμε ποια να σου προτείνουμε πρώτη. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις χαλαρά κάνοντας «σκουάτ» ενώ στηρίζεσαι στα γόνατά σου. Μπορείς να συνεχίσεις γέρνοντας προς τα πίσω το σώμα ώστε να γυμνάσεις και τρικέφαλους και κοιλιά. Μετά δώσε ακόμα ένα μπουστ κι αντί να στηρίζεσαι στα γόνατα, σήκω λίγο και στηρίξου στα πέλματά σου. Κάνε και τον κλασικό κύκλο με τη λεκάνη σου για να γυμνάσεις και πλάγιους κοιλιακούς. Θυμήσου κάθε φορά να επικεντρώνεσαι στα σημεία που θέλεις να γυμνάσεις∙ αλλά και στον οργασμό σου.

Σε ορθή γωνία

Έλα τώρα, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εννοούμε αυτή τη στάση που ο σύντροφός σου κάθεται στα γόνατα και εσύ είσαι μπροστά του σε ορθή γωνία ενώ στηρίζεσαι στα χέρια σου. Σιγά-σιγά άρχισε να στηρίζεσαι μόνο στους αγκώνες και επικεντρώσου στο κέντρο σου. Σε αυτή τη στάση θα κάνει δουλίτσα στα χέρια του και ο σύντροφός σου.

Στα όρθια

Το πικ της προπόνησης θα το φτάσετε προφανώς στα όρθια. Ιδανικά, τύλιξε το πόδι σου γύρω από τον κορμό του, ή όπου φτάνεις. Στηριζόμενη στο ένα πόδι θα γυμνάσεις και γλουτό, ωστόσο φρόντισε να αλλάξεις πόδι για να μη μείνει ο άλλος γλουτός παραπονεμένος.

Για κλείσιμο

Επειδή κάθε προπόνηση χρειάζεται και την αποθεραπεία της, προτείνουμε να κλείσετε με κουταλάκι. Είναι ιδανική στάση για να τελειώσετε κιόλας. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, στα όρθια δύσκολα τελειώνει κανείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ