Νόνη Δούνια: Αυτή είναι η αγαπημένη της πρωινή συνήθεια (pics)

Νόνη Δούνια: Αυτή είναι η αγαπημένη της πρωινή συνήθεια (pics)

Ποια είναι η αγαπημένη της πρωινή συνήθεια.

Το καθημερινό πρόγραμμα της Νόνης Δούνια δεν διαφέρει από αυτό κάθε εργαζόμενης μητέρας.

Ξυπνάει πολύ νωρίς για να προλάβει τις δουλειές του σπιτιού και να δει τα παιδιά της και συνεχίζει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εντός και εκτός Βουλής.

Ωστόσο δεν παραλείπει να γυμνάζεται και να προσέχει τη διατροφή της. ‘Αλλωστε υπήρξε αθλήτρια κάνοντας πρωταθλητισμό στην κολύμβση με την Ομάδα του Εθνικού Πειραιώς και στην υδατοσφαίρηση με την ομάδα του Α.Ο. Καστέλλας.

Η άθληση είναι για την ίδια τρόπος ζωής. Χθες λοιπόν με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε ποια είναι η πρωινή της συνήθεια.

«Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάει η μέρα σου! #καλημέρα #swimming #mylife #?♀️#stayhealthy», έγραψε η Νόνη Δούνια απολαμβάνοντας το κολύμπι νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καστέλλας.

Η ζωή μετά το χειρουργείο

Η Νόνη Δούνια έχει μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

«Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα»! είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The2NightShow.

«Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα οπότε σιγά σιγά έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο…», ανέφερε η Νόνη Δούνια η οποία πλέον συνεχίζει την καθημερινότητά της όπως και πριν φροντίζοντας την οικογένειά της και τον εαυτό της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το κολυμβητήριο καθώς και από όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ