Βόλφσμπουργκ-Σάλτσμπουργκ 2-1

Βόλφσμπουργκ-Σάλτσμπουργκ 2-1

Η Βόλφσπουργκ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ, καθώς επικράτησε με 2-1 και έμεινε ζωντανή στο κηνύγι της πρόκρισης,

Νίκη που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League σημείωσε η Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Σάλτσμπουργκ, στερώντας τη δυνατότητα στους Ελβετούς να προκριθούν από σήμερα στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Τα γκολ για τους νικητές οι Μπακού και Νμέτσα, ισοφάρισε προσωρινά ο Βέμπερ.

Η Βόλφσπουργκ, αφού καρδιοχτύπησε στο ξεκίνημα του αγώνα με το σουτ του Καρίμ Αντεγέμι (2′) μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ, άνοιξε το σκορ στο επόμενο λεπτό με τον Μπακού, ο οποίος έγινε αποδέκτης μιας εξαιρετικής μπαλιάς από τον Γκέρχαρτ.

Στο 8’ ήρθε η απάντηση της Σάλτσμπουργκ με τον Λούκα Σούσιτς να απειλεί την εστία του Καστέλς στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Οι Ελβετοί αύξησαν την πίεσή τους για την ισοφάριση, η οποία ευοδώθηκε στο 30’ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Βέμπερ από τα 30 μέτρα.

Το γκολ των φιλοξενούμενων αφύπνισε την ομάδα του Κόφελντ, η οποία έχασε καλή ευκαιρία στο 36’ με τον Βέχορστ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στους φιλοξενούμενους στο 41’ με τον Άαρονσον να εξαπολύει ένα ωραίο σουτ και τον Καστέλς να πραγματοποιεί μια εξίσου εντυπωσιακή επέμβαση.

Στην επανάληψη, οι Ελβετοί μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 50’ με τον Αντεγέμι, ο οποίος έκανε ωραία ενέργεια, στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Βόλφσμπουργκ να γίνει επικίνδυνη, με τον Κεν βγάζει την προσπάθεια του Νέμτσα.

Στο 54’ ο Άαρανσον έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους και το πλήρωσε 6 λεπτά μετά, αφού οι Γερμανοί πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Νμέτσα. Ο Γερμανός μάλιστα λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ για την ομάδα του στο 65’ αλλά το σουτ που εξαπέλυσε μέσα στην περιοχή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Μετά το 70′ η ομάδα που έδειχνε περισσότερο επικίνδυνη ήταν η Βόλφσμπουργκ, η οποία έφτασε κοντά στο να διευρύνει το προβάδισμά της στο 74′ με το σουτ του Άστερ Βρανξ να εξουδετερώνεται εντυπωσιακά από τον Κεν.

Οκτώ λεπτά αργότερα ένα σουτ του Άαρονσον δεν ανησύχησε τους Γερμανούς, αλλά στο 84′ και στο 88′ χρειάστηκαν οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Καστέλς στις προσπάθειες των Σέσκο και Κρίστενσεν.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Μπρουκς, Μπακού, Πάουλο Οτάβιο (73’ Στέφεν), Βρανξ, Άρνολντ, Ενμετσά, Γκέρχαρντ (73’ Ρουσιγιόν), Βέγκχορστ (63’ Λουκεμπάκιο)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Ούλμερ, Βέμπερ, Ονγκουενέ (77’ Σολέ), Κρίστενσεν, Αάρονσον, Καμαρά (89’ Κιέργκααρντ), Ζάιβαλντ, Σούσιτς (78’ Αντάμου), Αντεγέμι (63’ Σέσκο), Οκαφόρ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ