Τζοφ: «Με ζεστή καρδιά, πάθος και κρύο αίμα θα πάρουμε το τρόπαιο»

Τζοφ: «Με ζεστή καρδιά, πάθος και κρύο αίμα θα πάρουμε το τρόπαιο»

Τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αγωνιστεί η Ιταλία για να κατακτήσει το Euro απέναντι στην Αγγλία ανέλυσε ο Ντίνο Τζοφ.

Ποια θα καθήσει στην κορυφή της Ευρώπης; Ιταλία και Αγγλία κοντράρονται αύριο στο «Γουέμπλεϊ» με στόχο την κατάκτηση της κορυφής και ο Ντίνο Τζοφ, ο θρυλικός τερματοφύλακας, 79 ετών πλέον, της «σκουάντρα ατζούρα», που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1968, μίλησε στην εφημερίδα «Corriere della Sera» και τόνισε πως πρέπει να παίξει αύριο η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι για να κερδίσει την Αγγλία και το τρόπαιο:

«Με ζεστή καρδιά, γεμάτη πάθος για τη νίκη, και με κρύο αίμα, για ν’ αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ενός τόσο απαιτητικού αγώνα», είπε ο Τζοφ και εξήγησε: «Το 1973 νικήσαμε την Αγγλία στο Λονδίνο και ήταν μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και από τότε έχουμε μόνο ήττες.

Οι Αγγλοι πιστεύουν πως είναι οι φύλακες του αθλήματος και το Γουέμπλεϊ κάτι σαν ιερός ναός. Πρέπει να τα δώσουν όλα και όπως λένε στα παλιά γουέστερν πρέπει να έχεις ζεστή καρδιά και κρύο αίμα για να επιβιώσεις και να νικήσεις.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ