Σιόβας: «Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο – Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Σιόβας: «Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο – Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Χωρίς άγχος και με αναπτερωμένο το ηθικό μετά τη νίκη κόντρα στο Λιχτενστάιν η Εθνική κοντράρεται με τη Βοσνία εκτός έδρας και στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. «Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε καυτά ντέρμπι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σιόβας στην συνέντευξη Τύπου.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στη Ζένιτσα και αύριο Τρίτη (26/3, 21:45) φιλοξενείται από τη Βοσνία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020. Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης, ο πολύπειρος αμυντικός της Εθνικής, Δημήτρης Σιόβας, έδωσε το σύνθημα της νίκης, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα μας δεν επηρεάζεται από δύσκολες έδρες και θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής αμυντικός:

«Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε σε δύσκολη και καυτή έδρα. Κάνουμε νέα αρχή. Δένουμε σιγά-σιγά σαν ομάδα. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στο Euro».

Για τις απουσίες (Μανωλάς, Τοροσίδης, Μήτρογλου): «Είναι μεγάλες απουσίες, έχουν μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε στην ομάδα για να βοηθηθούν και οι νέοι παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καθένας γνωρίζει τον συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρουμε αυτοί που είμαστε εδώ να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δώσουμε το 100%, θα είμαστε καλά αύριο».

Κίνητρο κόντρα στον Τζέκο: «Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε καυτά ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει αν όχι ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για την πίεση: «Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα έχει πίεση, αλλά μετά τη νίκη μας έφυγε ένα βάρος. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος σε ματς εκτός έδρας. Γιατί μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα χρειαστούν για να περάσουμε στο Euro στην έδρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ