Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League

Δείτε με ποιες ομάδες κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League.

O ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την Ελσίνκι και την Αμπερντίν.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του στο Europa Conference League, καθώς θα βρει απέναντί του την πανίσχυρη Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την πρωταθλήτρια Φινλανδίας, Ελσίνκι, αλλά και την σκληροτράχηλη Αμπερντίν από τη Σκωτία, που την περσινή σεζόν κατέκτησε την 3η θέση της Premiership.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ, μετά τις δύο νίκες επί της Χαρτς, θα παίξει με ακόμη μία ομάδα από τη Σκωτία, την ιστορική Αμπερντίν, την νικήτρια της πρώτης διοργάνωσης του Conference το 2021, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Ελσίνκι, που αφού γνώρισε δύο αποκλεισμούς από Μόλντε στα προκριματικά του Champions League και την Καραμπάγκ στα προκριματικά του Europa, απέκλεισε την Φαρούλ Κονστάντα και πήρε θέση στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει χρηματιστηριακή αξία 253 εκατ. ευρώ, είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο στη Bundesliga, έχει στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και μπήκε στο Conference ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη λίστα της UEFA.

H Ελσίνκι με τα 32 πρωταθλήματα Φινλανδίας, έχει ως πιο ποιοτικό παίκτη τον Σουηδό μέσο, Φίλιπ Ρόγκιτς και σαν ομάδα έχει αξία μόλις 8 εκατομμύρια.

H Αμπερντίν είναι η ομάδα που στα χαρτιά θα κοντράρει τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, έχει αξία 15.8 εκατ. ευρώ και η δύναμή της είναι η σκληρή της άμυνα, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την απόκτηση του Ρις Γουίλιαμς από την Λίβερπουλ

Το πρόγραμμα των ομίλων θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι ημερομηνίες των 6 αγωνιστικών των ομίλων:

21 Σεπτεμβρίου
5 Οκτωβρίου
26 Οκτωβρίου
9 Νοεμβρίου
30 Νοεμβρίου
14 Δεκεμβρίου

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ