Ατλέτικο Μαδρίτης : «Να έχουμε το κουράγιο να φτάσουμε στον τελικό» δήλωσε ο Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης : «Να έχουμε το κουράγιο να φτάσουμε στον τελικό» δήλωσε ο Σιμεόνε

Οι Τσόλο Σιμεόνε και Ντιέγκο Γοδίν μίλησαν στη Συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου ημιτελικού. Αμφότεροι στάθηκαν στη δυναμική της Άρσεναλ, τονίζοντας πως η Ατλέτικο πρέπει να παίξει και στα δυο παιχνίδια για τη νίκη.

Λίγο πριν τη σέντρα του πρώτου ημιτελικού μεταξύ Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Τσόλο Σιμεόνε και ο Ντιέγκο Γοδίν, τόνισαν πως η Άρσεναλ είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με την Ατλέτικο. Επίσης, στάθηκαν στην κρισιμότητα που έχει το πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ατλέτικο, τόνισε πόσο σημαντική θα ήταν η νίκη στο πρώτο παιχνίδι, καθώς είναι στην έδρα της Άρσεναλ, ελπίζοντας πως οι παίκτες του είναι πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Άρσεναλ έχει μια σημαντική ιστορία στην Ευρώπη. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να παίξουν στον τελικό».

«Είμαι χαρούμενος στη θέση που είμαι. Ξέρω τις δυσκολίες που είχαμε φέτος. Έχω ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Μακάρι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε την πνευματική ελευθερία να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο και να έχουμε το κουράγιο να φτάσουμε στον τελικό».

Για την Άρσεναλ: «Αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος θα παίξει στο μάξιμουμ. Παίζουμε σε ένα πανέμορφο γήπεδο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι εκτός έδρας. Είμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να είναι με το μέρος μας».

 

Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Γκοδίν στάθηκε περισσότερο στο κίνητρο των ομάδων, τονίζοντας πως το παιχνίδι στο Emirates είναι τελικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης των Ισπανών

«Η  Άρσεναλ είναι επικίνδυνη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουν το ίδιο κίνητρο με εμάς. Γνωρίζουμε πως θα είναι δυο πολύ σκληρά και κλειστά παιχνίδια».

«Είναι ημιτελικοί Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Για εμάς είναι τελικός. Η θέλησή μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ