Μπουχαλάκης: «Με σοβαρότητα και πάθος»

Μπουχαλάκης: «Με σοβαρότητα και πάθος»

Ο μέσος του Ολυμπιακού μιλώντας για το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και να ακολουθήσουν το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς.

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (8/11, 22:00) με την Ντουντελάνζ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League έδωσε ο Ανδρεάς Μπουχαλάκης. Ο μέσος των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την ομάδα του Λουξεμβούργου, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αγωνιστούν με πάθος και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με προσοχή και σοβαρότητα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι μόνο το ματς με την Ντουντελάνζ, αφήνοντας στην άκρη το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, για την 10η του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να μπούμε με πάθος και δύναμη όπως κάναμε στο προηγούμενο ματς. Η Ντουντελάνζ θέλει βαθμούς, τους πρώτους της εάν δεν κάνω λάθος. Από εμάς θα εξαρτηθεί πόσο σοβαροί θα είμαστε και το πόσο θα κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας»

Για τη σημασία του παιχνιδιού με την Ντουντελάνζ και το ντέρμπι: «Το τελευταίο σερί των αγώνων έχει λειτουργήσει θετικά. Αύριο είναι το σημαντικό ματς όπως λέει ο προπονητής. Εάν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε με την ίδια αυτοπεποίθηση στο επόμενο ματς. Πάνω απ’ όλα αύριο είναι πιο σημαντικό. Μπορεί η Ντούντελανζ να μην έχει το όνομα αλλά θέλει προσοχή. Να κερδίσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Από την αρχή το ξέραμε αυτό. Είμαστε στον Ολυμπιακό και οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο καθένας προσπαθεί να δίνει το καλύτερο και από εκεί και πέρα ο προπονητής να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος και πιο ικανός να παίξει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ