Σωκράτης: «Να νικήσουμε για τον Μιχιταριάν»

Σωκράτης: «Να νικήσουμε για τον Μιχιταριάν»

Ο Μιχιταριάν δεν θα ταξιδέψει στο Μπακού για τον τελικό του Europa League, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να τονίζει ότι η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να νικήσει και για εκείνον.

Άρσεναλ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Europa League στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού (29/5) , με τον Χένρικ Μιχιταριάν να μην μπορεί να αγωνιστεί στην αναμέτρηση λόγω πολιτικών λόγων. Μάλιστα, ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να ταξιδέψει στην προαναφερθείσα χώρα, καθόσον κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί την ασφάλειά του.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε δηλώσεις του λίγες μέρες πριν από τον τελικό, αναφέρθηκε στο Μιχιταριάν, τονίζοντας ότι οι κανονιέρηδες σκοπεύουν να νικήσουν για τον συμπαίκτη τους. : «Είναι τεράστια απώλεια η απουσία του. Είμαστε λυπημένοι και τώρα πρέπει να νικήσουμε για εκείνον…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται σε χρόνια διαμάχη, με αυτό το γεγονός να έχει κοστίσει και άλλο παιχνίδι στον Μιχίταριαν. Ο  winger  της Άρσεναλ δεν έπαιξε ούτε στο εκτός έδρας των «Κανονιέρηδων» με την Καραμπάχ στους ομίλους του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ