Επιστροφή Τσουμάνη στον Άρη

Επιστροφή Τσουμάνη στον Άρη

Με την επιστροφή του Νίκου Τσουμάνη στις προπονήσεις, ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, συνεχίστηκε την Πέμπτη (8/2) η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (10/02, 15:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο τεχνικός των κίτρινων θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα των Σερρών. Η αποστολή θα αναχωρίσει νωρίς το απόγευμα θα για την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η προπόνηση της Πέμπτης (8/2) έγινε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ τα ευχάριστα αφορούν τον Νίκο Τσουμάνη,ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι κίτρινοι: «H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η Media Day θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στις 11:30 και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Μανώλης Τζανακάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ