ΟΦΗ – Παναχαϊκή 0-0

ΟΦΗ – Παναχαϊκή 0-0

Ισόπαλο έληξε το φιλικό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναχαϊκή στο Καρπενήσι, με τους Κρητικούς να έχουν δύο δοκάρια και ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή στο Καρπενήσι το απόγευμα του Σαββάτου (28/07), όπου οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν, στη διάρκεια της οποίας θα συμμετάσχουν σε Superleague και Football League αντίστοιχα.

Οι Κρητικοί έφτιαξαν περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν μετουσίωσαν σε γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Το σουτ του Σασί στο 5ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι του Κολοβούρη, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια των Πατρινών, ενώ ο ίδιος παίκτης «σημάδεψε» ξανά το δοκάρι της Παναχαϊκής το 28ο λεπτό.

Αντίθετα, για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ακυρώθηκε γκολ του Μωραΐτη ως οφσάιντ στο 38ο λεπτό. Όσον αφορά στο δεύτερο μέρος, η κορυφαία φάση άνηκε στον Πλατέλλα, με τον Καπούταγλη να σταματά τον Έλληνα εξτρέμ με εντυπωσιακό τρόπο στο 80ο λεπτό.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σασί.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραΐτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ