Άντερσον : «Το πιο βαρύ τέλος αγώνα στην καριέρα μου»

Άντερσον : «Το πιο βαρύ τέλος αγώνα στην καριέρα μου»

Ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει βιώσει ξανά τέτοιο τέλος αγώνα στην καριέρα του.

Ο Γιάνε Άντερσον μετά το δραματικό φινάλε του αγώνα της Γερμανίας με τη Σουηδία (2-1) που κρίθηκε με γκολ του Τόνι Κρόος στις καθυστερήσεις έκανε δηλώσεις επισημαίνοντας ότι δεν έχει βιώσει χειρότερα στην καριέρα του.

Ο προπονητής της Σουηδίας, είπε: «Αναμφίβολα το αποψινό ήταν το πιο βαρύ τέλος αγώνα στην καριέρα μου. Ωστόσο, η ομάδα είναι ακόμα «ζωντανή», οπότε θα πρέπει να καθαρίσουμε τις πληγές μας και να επιστρέψουμε για το επόμενο ματς. Έχουμε μία σπουδαία ευκαιρία για να προκριθούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε αυτό, αλλά συναισθηματικά τώρα είμαστε τόσο απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε απόψε ούτε ένα βαθμό».

Ο Σουηδός, πάντως, εξέφρασε και το θυμό του για την αντίδραση των αντίπαλων πρωταγωνιστών, μετά το τέρμα του Κρόος, το οποίο έφερε την ανατροπή και τη νίκη για τη Γερμανία. «Κάποιοι από τους Γερμανούς πανηγύρισαν την ανατροπή τρέχοντας προς το μέρος μας και κάνοντας χειρονομίες μπροστά στο πρόσωπο μας, κάτι που ήταν ενοχλητικό και εκνευριστικό. Πολλοί από τους παίκτες μου ενοχλήθηκαν. Παλέψαμε για 95 λεπτά και μόλις σφυρίζει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανταλλάξεις χειραψίες και να φύγεις. Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Σε καμία περίπτωση δεν αντιδράς όπως αυτοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ