Εστειλε… μήνυμα ο Βίντα: «Κάποιοι θα ήθελαν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα για να γίνω… ταξιδιώτης»

Εστειλε… μήνυμα ο Βίντα: «Κάποιοι θα ήθελαν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα για να γίνω… ταξιδιώτης»

Ο Ντομαγκόι Βίντα μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη δική του παρουσία.

Το Μουντιάλ πλησιάζει, με τον Ντομαγκόι Βίντα να δίνει το παρών στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Κροατίας, ενώ εκπροσώπησε την Χρβάτσκα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε στη δική του παρουσία και κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα καλύτερος μετά το Μουντιάλ

«Η αγάπη μου για την εθνική ομάδα και την πατρίδα δεν μπορεί να… περάσει. Τις προάλλες, συμπλήρωσα 100 παιχνίδια με την εθνική ομάδα, αλλά όλα είναι σαν την πρώτη φορά. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο ταλαντούχοι είναι ο Σούταλο και Γκβαρντιολ (επίσης κεντρικοί αμυντικοί). Δεν κοιτάζω τον εαυτό μου, σημασία έχει το αποτέλεσμα, να κερδίζει η Κροατία και να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος ο κόσμος μας.

Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής δεν θα κάνει λάθος όποιον βάλει», ήταν τα λόγια του Βίντα. Θυμίζουμε πως οι Κροάτες συμμετέχουν στο 6ο γκρουπ του Μουντιάλ μαζί με Βέλγιο, Καναδά και Μαρόκο.

Παράλληλα, μίλησε για το εάν είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Τσόρλουκα το 2018: «Είμαι έτοιμος για όλα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στον εαυτό μου, δουλεύω και προπονούμαι καλά. Κάποιοι θα ήθελαν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα εδώ για να γίνω… ταξιδιώτης και διασκεδαστής. Δουλεύω και περιμένω μία ευκαιρία, αν τη βρω είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη».

Για τη γνώμη του για τους νεαρούς παίκτες: «Ήδη στα προηγούμενα ματς οι νεαροί έδειξαν δυνατότητες και πολλή ποιότητα. Δείχνουν αυτή τη μέρα με τη μέρα, πιστεύω ό, τι καλύτερο για αυτούς, ειδικά για τον Γκβάρντιολ. Όλος ο κόσμος μιλάει για αυτόν, σίγουρα θα μας φέρει πολλά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω με συμβουλές. Ελπίζω να κάνουμε πολλά, αλλά όπως λέμε όλοι, το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ