Ο απίστευτος λόγος που αγωνίστηκε ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο απίστευτος λόγος που αγωνίστηκε ο Ιμπραΐμοβιτς

Δεν υπάρχει ο λόγος για τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο χρησιμοποίησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο χθεσινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Γουότφορντ.

Μπορεί η ικανότητα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να είναι το σκοράρισμα, αλλά η αντεπίθεση της Γουότφορντ στο χθεσινό ματς έκανε τον Ζοσέ Μουρίνιο να σκεφτεί έναν ιδιαίτερο αμυντικό ρόλο για τον Σουηδό σούπερ σταρ.

Μόλις οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα κατάφεραν να μειώσουν το εις βάρος τους 3-0 σε 3-2 (με γκολ στο 77’ και στο 84’), ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε μία πολύ ιδιαίτερη οδηγία στον έμπειρο φορ: Να μπει στο γήπεδο και να μαρκάρει τον τερματοφύλακα της Γουότφορντ, Εουρέλιο Γκόμεζ, σε περίπτωση που αυτός προωθηθεί σε κάποιο κόρνερ της ομάδας του.

Το γκολ που πέτυχε ο Τζέσε Λίνγκαρντ και πραγματοποίησε το τελικό 4-2, δεν άλλαξε καθόλου τα σχέδια του Μουρίνιο, ο οποίος πέρασε κανονικά στο ματς τον Ιμπραΐμοβιτς, στη θέση μάλιστα του σκόρερ.

Μετά την λήξη του ματς ο 54χρονος τεχνικός εμφανίστηκε ενοχλημένος από την αμυντική αντίδραση των παικτών του.

«Προτιμώ να ξεχάσω το πεντάλεπτο που δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Θα κρατήσω την καλή επιθετική μας εικόνα και τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε, ενώ θα μπορούσαμε και παραπάνω. Χρειάζεται να δουλέψουμε την άμυνά μας όταν λείπει ο Μάτιτς. Αυτή η αμυντική ανισορροπία προήλθε μετά την αλλαγή του Μάτιτς», ανέφερε ο πολύπειρος κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ