Έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ζαπάτα

Έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ζαπάτα

Ο Ντουβάν Ζαπάτα έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, με τους security της τράπεζας να μην του επιτρέπουν τη είσοδο σε αυτή.

Σύμφωνα με την «Gazzeta dello Sport» ο Ντουβάν Ζαπάτα αποτελεί άλλο ένα θύμα ρατσιστικής επίθεσης του τελευταίο διάστημα στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο επιθετικός της Αταλάντα πήγαινε να μπει σε μία τράπεζα στη Γένοβα, οι security του αρνήθηκαν την είσοδό του σε αυτή, με αφορμή το «ύποπτο στυλ» που είχε. Μάλιστα οι δύο άνδρες του είπαν χαρακτηριστικά: «Που νομίζεις ότι πας; Δεν είναι μέρος για σένα αυτό.»

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Τεν Χαγκ για την αποχώρηση του Ρονάλντο

Ο 31χρονος Κολομβιανός, επισκέφθηκε την τράπεζα με σκοπό να συναντήσει τον οικονομικό του σύμβουλο και επειδή φόραγε φούτερ και φόρμα, έπρεπε να δώσει αναφορά για το ποιος είναι και τι θέλει να κάνει.

Όμως ο διευθυντής της τράπεζας αντιλήφθηκε το σκηνικό και μεσολάβησε ώστε να περάσει ο Ζαπάτα και να ολοκληρώσει τη δουλειά του.

Μάλιστα ο διευθυντής της τράπεζας έκανε μερικές δηλώσεις στα ΜΜΕ, όπου δικαιολόγησε τους ανθρώπους της ασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Ντουβάν είναι ένας από τους πελάτες μας, αλλά οι security δεν θα μπορούσαν να το γνωρίζουν. Οι υπάλληλοί μας έκαναν απλά τη δουλειά τους, εγγυόμενοι τις υπηρεσίες ασφάλειας μεταξύ του χώρου ανάμεσα στον δρόμο και την είσοδο της τράπεζας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ