ΠΑΟΚ : Επιστρέφουν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ : Επιστρέφουν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί

Οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αντίθετα ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή (25/10).

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε ρυθμούς Γρανάδα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να περιμένει τους Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Οι δυο ποδοσφαιριστές μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ έβγαλαν ένα κομμάτι του προγράμματος, σε αντίθεση με τον Κάρολ Σφιντέρσκι που δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή (25/10).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την Κυριακή (25.10) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Γρανάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η προπόνηση της Κυριακής ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση μέσα από δρομικές ασκήσεις και ανοίγματα. Στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα τακτικής με ασκήσεις και δίτερμα.

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ μέρος αυτού ακολούθησε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές. Ο Πολωνός ωστόσο νιώθει ενοχλήσεις γι’ αυτό έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Τη Δευτέρα (26.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ