Η πανηγυρική φωτογραφία των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη μετά την επική πρόκριση στους «4» (pics)

Η πανηγυρική φωτογραφία των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη μετά την επική πρόκριση στους «4» (pics)

Έτσι πανηγύρισαν την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε ο Βαγγέλης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης.

Με ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος πραγματοποίησε τρεις αποκρούσεις στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, ο Ολυμπιακός έριξε στο καναβάτσο την Φενερμπαχτσέ και προκρίθηκε στους «4» του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, η οποία νωρίτερα απέκλεισε στα πέναλτι την Λιλ.

Την επική πρόκριση των ερυθρόλευκων πανηγύρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον γιο του Μιλτιάδη, που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανέβασε πανηγυρική φωτογραφία μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη και τον Σωτήρη Κομινάκη, δείχνοντας τρία δάκτυλα μετά την επική πρόκριση των Πειραιωτών. Όπως είχαν κάνει πριν από 2,5 χρόνια περίπου, μετά το 3-0 επί της Φενέρ στο ίδιο γήπεδο για τους ομίλους του Europa League.

«Μια ιστορική πρόκριση στην Πόλη, που θα συνοδεύει για πάντα γενιές φιλάθλων στην χρυσή πορεία που διαγράφει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας. Μια βραδιά αξέχαστη για όλους μας. Συναισθήματα δυνατά, υπερηφάνεια, πάθος. Συγχαρητήρια, όλοι δώσαμε τη ψυχή μας απόψε. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη πανηγυρική φωτογραφία από το «Σουκρού Σαράτσογλου» ανέβασε και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης  γράφοντας, «Θρύλος, Θρησκεία» με την ελληνική σημαία.

Δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Η ανάρτηση του Μιλτιάδη Μαρινάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ