Έξι δόσεις και μισό εκατομμύριο η ΠΑΕ ΠΑΟ σ’ Ερασιτέχνη

Έξι δόσεις και μισό εκατομμύριο η ΠΑΕ ΠΑΟ σ’ Ερασιτέχνη

Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη κατέθεσαν την πρότασή τους στα στελέχη της ΠΑΕ για τη χρήση της Λεωφόρου και το χρέος και περιμένουν απάντηση.

Λύση στις διαφορές που έχουν για την καταβολή του χρέους, αλλά και για τη χρήση της Λεωφόρου αναζήτησαν οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Στάμος.

Η ΠΑΕ να θυμίσουμε ότι όφειλε στον ερασιτέχνη 611.000 ευρώ και είχε υπογραφεί σύμβαση, στην οποία προβλεπόταν η εξόφληση σε 60 δόσεις (με κούρεμα των 11.000 ευρώ, εφόσον τηρούνταν ο διακανονισμός). Το ποσό αυτό σήμερα έχει μειωθεί σε 590.000 ευρώ, αλλά ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι δεν δέχεται τη συγκεκριμένη σύμβαση. Και ότι δεν νοείται να μην αλλάξει.

Στη συνάντηση, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε με τον Στάμο, οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου κατέθεσαν την πρόταση του Ερασιτέχνη. Αυτή περιλαμβάνει τη μείωση των δόσεων από 60 σε μόλις 6. Μία των 90.000 ευρώ άμεσα και ακόμα πέντε των 100.000 ευρώ. Όσον αφορά τη χρήση της Λεωφόρου, πρότειναν να είναι εφάπαξ 500.000 ευρώ για τη νέα περίοδο. Ουσιαστικά δηλαδή πρότειναν το διπλάσιο ποσό απ’ αυτό που προβλεπόταν αρχικά. Ο Στάμος τόνισε ότι θα μεταφερθούν οι προτάσεις του Ερασιτέχνη στον μεγαλομέτοχο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και αντιπρόταση από την ΠΑΕ, αλλά σε καμία των περιπτώσεων ο Γιαννακόπουλος δεν θα ανεχθεί να καθυστερήσει η εξόφληση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ