Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Χρήστος Αντωνίου

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Χρήστος Αντωνίου

Ο Εργοτέλης τερμάτισε πρόωρα το δανεισμό του Χρήστου Αντωνίου, επομένως 20χρονος αριστερός μπακ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Ο Χρήστος Αντωνίου επιστρέφει άμεσα στην ΑΕΚ, καθώς ο Εργοτέλης αποφάσισε να διακόψει το δανεισμό του 20χρονου αριστερού μπακ, ευχαριστώντας παράλληλα την Ένωση για την άψογη συνεργασία. Ο Αντωνίου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία των Κιτρινόμαυρων και το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε για πρώτη φορά δανεικός σε άλλη ομάδα, στην οποία ωστόσο δεν κατάφερε να στεριώσει.

Συγκεκριμένα, κατέγραψε από μία ολιγόλεπτη συμμετοχή σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας, μην καταφέρνοντας να αποκτήσει ρόλο στα πλάνα του Νικόδημου Παπαβασιλείου, τη στιγμή που οι Κρητικοί βρίσκονται στην 5η θέση του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και διεκδικούν την άνοδο.

Η σχετική ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει τη διακοπή του δανεισμού του Χρήστου Αντωνίου και την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ