Εντυπωσιακή η Σάκκαρη, «καθάρισε» και την Κρούνιτς

Εντυπωσιακή η Σάκκαρη, «καθάρισε» και την Κρούνιτς

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 2-0 σετ την Αλεξάντρα Κρούνιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Οπεν της Κωνσταντινούπολης.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε με την εύκολη νίκη που πήρε απέναντι στην Αλεξάντρα Κρούνιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Όπεν της Κωνσταντινούπολης.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της στο χώμα, αντιμετώπισε για τρίτη φορά στην καριέρα της την Σέρβα και κατάφερε να κάνει το «3 στα 3». Η 22χρονη έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 4-1 της Κρούνιτς, με την Ελληνίδα τενίστρια να κερδίζει το πρώτο σετ με 6-3. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τη συμπατριώτισσα μας, Νο. 44 στην παγκόσμια κατάταξη, να προηγείται γρήγορα με 2-0. Η Μαρία συνέχισε δυνατά, προηγήθηκε με 5-1 και με μπρέικ στο 7ο γκέιμ έκανε το 6-1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διήρκησε μόλις 67 λεπτά, με την Σάκκαρη να φτάνει σε μια πολύ άνετη επικράτηση.

Στα προημιτελικά του θεσμού η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αράντχα Ρους, η οποία προέρχεται από τα προκριματικά. Η τενίστρια από την Ολλανδία στο δεύτερο γύρο επικράτησε με ανατροπή της Ντάνκα Κόβινιτς με 2-6, 6-2, 6-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ