Ολυμπιακός: Ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Αρη

Ολυμπιακός: Ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Αρη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου θα υποδεχθεί τον Αρη στο κλειστό του Ρέντη, για την πρώτη αγωνιστική της Volleyleague.

Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται το Σαββάτο (27/10, 19:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τον Αρη, για την 1η αγωνιστική.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας ξεκινούν την περιπέτειά του στο νέο πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού τίτλου. Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δούλεψαν πολύ σκληρά στην προετοιμασία, βελτίωσαν τις αδυναμίες τους και είναι πανέτοιμες για την πρεμιέρα της Volleyleague.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριές του, με την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι να αποτελείται από τις: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου και Λάουρα Έμοντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ