Θεαματική ανατροπή με Ντόρσει και Ολυμπιακό, αλλά…

Θεαματική ανατροπή με Ντόρσει και Ολυμπιακό, αλλά…

Εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Τελείωσαν για φέτος οι μεταγραφές στο ΝΒΑ. Και ο Τάιλερ Ντόρσει όπως φαίνεται έμεινε οριστικά εκτός αγοράς, παγιδευμένος στη G-League. Στο θυγατρικό πρωτάθλημα όπου μπορεί να είναι πρωταγωνιστής, αλλά που πλέον δεν έχει και καμιά σημασία καθώς η χρονιά για εκείνον χάθηκε.

Κάποιοι τελευταίοι ελεύθεροι βρίσκουν θέση στα ρόστερ του κορυφαίου πρωταθλήματος. Και τέλος…

Διαβάστε επίσης: My name is Rasford, Marcus Rasford… (vid)

Θα μείνει λοιπόν ως το φινάλε στους Texas Legends να σουτάρει ασταμάτητα και να βρίσκει παρηγοριά στη στατιστική του; Δεν αποκλείεται. Δεν αποκλείεται όμως και να θελήσει τώρα να προλάβει να επιστρέψει στην Ευρώπη για κάποια ομάδα της Euroleague. Ειδικά στην περίπτωση του Ολυμπιακού όμως;

Τώρα για εκείνον είναι αργά –τουλάχιστον ως το καλοκαίρι-. Οι Ερυθρόλευκοι τα Χριστούγεννα όταν ο Ντόρσει κόπηκε από το ρόστερ των Maverics όχι μόνο ενδιαφέρθηκαν για εκείνον αλλά του κατέθεσαν και μια σπουδαία πρόταση για 1,5 χρόνο επιβεβαιώνοντας ότι θα τον ήθελαν πίσω κοντά τους.

Τώρα όμως είναι μέσα Φλεβάρη. Και ο Ολυμπιακός είναι πια μια ομάδα που δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της ακόμη και αν το δέλεαρ είναι ένας κορυφαίος Έλληνας σκόρερ. Ο Αϊζάια Καναάν έχει βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα του. Και τέλος πάντων μην το ταλαιπωρούμε αδίκως. Και να θελήσει τώρα ο Ντόρσει –που κάποιοι ατζέντηδες κάθε άλλο παρά το αποκλείουν- δεν θέλει ο Ολυμπιακός. Μια τέτοια κουβέντα μπορεί να ξαναγίνει πια αυστηρά το καλοκαίρι.

Αυτή την εποχή παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη το συγκρότημα του Μπαρτζώκα. Τρέχει ένα τρελό σερί στην Euroleague και φυσικά είναι το φαβορί για τους εγχώριους τίτλους. Ένα τέτοιο παζλ δεν το πειράζεις. Και φυσικά το club είναι σε θέση αυτό να το γνωρίζει καλύτερα από όλους.

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν ο Ντόρσεϊ μετράει 21.6 πόντους, 4.7 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ, με 43.6% στο δίποντο και 43.6% στο τρίποντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ