Ολυμπιακός : Έκπληξη αριστερά με Μπιόρκαν

Ολυμπιακός : Έκπληξη αριστερά με Μπιόρκαν

Ο 22άχρονος αριστερός μπακ της Μπόντο Γκλιμτ στην ερυθρόλευκη λίστα για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση μπακ που θα πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας και θα δώσει στον Πέδρο Μαρτίνς μια ακόμα λύση για το αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας των Πειραιωτών βρίσκεται ο Ματέους Ρέις της Ρίο Αβε, ενώ ακολουθεί ο Λαρουσί της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες προστέθηκε ένα ακόμα όνομα στη λίστα των Ερυθρόλευκων και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Πρόκειται για τον Νορβηγό, Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν, ο οποίος αγωνίζεται στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Μπόντο Γκλιμτ.

Ο Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν είναι 22 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα 180 εκατοστά. Είναι διεθνής με την U21 της Νορβηγίας και έχει βγει από την ακαδημία της Μπόντο Γκλιμτ. Το 2015 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και από τότε μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 89 ματς, έχοντας 5 γκολ και 9 ασίστ.

Εχει αγωνιστεί μόνο ως αριστερό μπακ, ενώ πέρσι έπαιξε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 3 ασίστ. Φέτος, έχει ξεκινήσει βασικός και στα τρία ματς που έδωσε η ομάδα του στα προκριματικά του Europa League. Επαιξε για 62 λεπτά στο 6-1 επί της Κάουνο Ζαλγκίρις και από 90 λεπτά στα παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Μίλαν. Στο πρώτο η ομάδα του κέρδισε με 6-1, στο δεύτερο με 3-1, ενώ ηττήθηκε από την ιταλική ομάδα με 3-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Το συμβόλαιό του με την Μπόντο Γκλιμτ ολοκληρώνεται στις 31/12 του 2021.

Όπως προαναφέραμε, είναι διεθνής με την U21 της Νορβηγίας, έχοντας 11 συμμετοχές με το εθνόσημο. Το όνομά του προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και είναι πλέον μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο μεγάλο λιμάνι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ