ΠΑΟΚ: Η… πρόοδος στα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο

ΠΑΟΚ: Η… πρόοδος στα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει αποδεσμεύσει 5 ποδοσφαιριστές ενώ δεν έχει προχωρήσει το θέμα με τις προσθήκες του κάτι που... καίει αυτή τη στιγμή τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πρέπει να τρέξει… Ο ΠΑΟΚ στις 22 Ιουνίου επιστρέφει στη δράση με την προετοιμασία να ξεκινάει από τη Νέα Μεσημβρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Μάλιστα στις 3 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία με τον Ρουμάνο να καλείται να χτίσει ένα σύνολο έτοιμο για την συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Marca με τη μελατονίνη του Τσιτσιπα: «Ποιος τον συμβούλευσε να κάνει κάτι τέτοιο;»

Ο στόχος βέβαια αυτός μόνο εύκολος δεν είναι και ο Λουτσέσκου το γνωρίζει.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» λοιπόν πρέπει να… τρέξει τα μεταγραφικά. Αποδεσμεύσεις στους «ασπρόμαυρους» έχουν γίνει και μάλιστα ουκ ολίγες.

Πέντε τον αριθμό την ώρα που προσθήκες δεν έχουν υπάρξει ακόμα. Ακούγεται το όνομα του Μίκαελ Κρμέντσικ αλλά κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει μέχρις στιγμής.

Ο Λουτσέσκου θέλει να ενισχύσει την ομάδα του μεσοεπιθετικά τάχιστα. Χρειάζονται δυο επιθετικοί, ένας κεντρικός μέσος και ένας εξτρέμ το συντομότερο δυνατό. Ο Ρουμάνος δεν έχει νέα από την έδρα του Ιβάν Σαββίδη (το Ροστόφ) και περιμένει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Χρόνος πολύς δεν υπάρχει αφού ο ΠΑΟΚ πρέπει στην Ολλανδία σε λιγότερο από ένα μήνα… να έχει τουλάχιστον τους ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε για να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη ενόψει προκριματικών Europa Conference League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ