Θέλουν τον Έσε στην εθνική Πολωνίας – Έρχεται στην Αθήνα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για τον άσο του Ολυμπιακού

Θέλουν τον Έσε στην εθνική Πολωνίας – Έρχεται στην Αθήνα ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για τον άσο του Ολυμπιακού

Το διαβατήριο του Σαντιάγκο Έσε άνοιξε την όρεξη των Πολωνών.

Κάτοχος Πολωνικού διαβατηρίου είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Σαντιάγκο Έσε.

Ο άσος του Ολυμπιακού που προφανώς είδε την τιμή του στην αγορά να «αναβαθμίζεται» όντως πλέον ευρωπαίος πολίτης για το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Περιστέρι και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Μόνο που αυτή η εξέλιξη, φαίνεται πως ήδη προκάλεσε και την επόμενη. Διότι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας πολύ θα τον ήθελε να προστεθεί στις επιλογές του. Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα και να τον συναντήσει. Να μιλήσει μαζί του, να του εξηγήσει τις σκέψεις του και ουσιαστικά να του προτείνει το εθνόσημο.

Και μην φανταστεί κανείς ότι ο Έσε πήρε αυτό το διαβατήριο δίχως να υπάρχει σχέση με την χώρα. Η μια γιαγιά του γεννήθηκε στην Πολωνία. Και υπό αυτή την προϋπόθεση, με τη βοήθεια φυσικά του Ολυμπιακού κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει «πολίτης της Ευρώπης».

Τώρα αν θέλει να παίξει στην εθνική ομάδα της Πολωνίας; O Έσε έχει μια συμμετοχή με την εθνική U-23 της Αργεντινής, αλλά αυτή έγινε τον Μάρτη του 2021 ( σε ένα φιλικό με την Πολωνία) και προφανώς δεν είναι δεσμευτική για την επιλογή του σε επίπεδο Ανδρών.

Η Αργεντινή είναι πρωταθλήτρια κόσμου και το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα είναι γεμάτο από κεντρικούς χαφ των 30+ εκατ ευρώ. Δεν είναι απλό να παίξει για τους Γκαούτσος. Αυτό λοιπόν μάλλον δίνει και στους Πολωνούς λιγάκι παραπάνω θάρρος για να του χτυπήσουν την πόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ