Ολυμπιακός: Αποθέωση στο ΣΕΦ για τους Αγγελόπουλους! (pics)

Ολυμπιακός: Αποθέωση στο ΣΕΦ για τους Αγγελόπουλους! (pics)

Οι δύο ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ προς το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα πήγαν στην κερκίδα των οργανωμένων και γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς!

Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το παιχνίδι των Πειραιωτών με την ομάδα της Πάτρας στο ΣΕΦ μετατρέπει σε ένα «άτυπο» συλλαλητήριο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δίνουν δυναμικό «παρών» και να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί απέδειξαν περίτρανα ότι βρίσκονται δίπλα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και τους στηρίζουν απόλυτα στην απόφαση που έλαβαν μετά την αποχώρηση της ομάδας στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα μάλιστα οι φίλαθλοι των Πειραιωτών αποθέωσαν τους δύο διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ, οι οποίοι ανταπέδωσαν με χειροκροτήματα, επιβεβαιώνοντας το ενωτικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποχώρησαν από τις θέσεις τους στις court seats, από όπου παρακολούθησαν το ματς και κατευθύνθηκαν προς τους οργανωμένους οπαδούς. Τα αφεντικά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που άρχισε και φώναζε ρυθμικά το σύνθημα: «Για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι». Μερικοί μάλιστα αγκάλιασαν τους δύο μπασκετικούς ηγέτες, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις στιγμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ