Ντε Κολό: «Με τράβηξε το πλάνο της Βιλερμπάν»

Ντε Κολό: «Με τράβηξε το πλάνο της Βιλερμπάν»

Ο Νάντο ντε Κολό παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα «BasketUSA», στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του να υπογράψει στην Βιλερμπάν

Ο Νάντο ντε Κολό, σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την απόφαση του να μετακομίσει στο Λιόν, για την καριέρα του στο NBA, αλλά και για το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στο επερχόμενο, Eurobasket.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Γάλλος θα επαναπατριστεί και θα βοηθήσει της προσπάθειες της ομάδας του Τι Τζέι Πάρκερ.

Όπως ο ίδιος είπε του φάνηκε ενδιαφέρον το πλάνο της Βιλερμπάν.

Διαβάστε επίσης: Με φόντο το Final Four: Οι 3 σπουδαίες κινήσεις, η παραμονή Βεζένκοφ και ο παίκτης που έρχεται…

Ο 35χρονος λοιπόν αφησε την Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε για να προστεθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Γαλλίας, και να αποτελέσει ένα από τα δυνατά τους όπλα.

Η συνέντευξη του Ντε Κολό:

Για την απόφαση «Βιλερμπάν»

«Δεν έχω στην συλλογή μου ακόμα ένα γαλλικό πρωτάθλημα και το θέλω οπότε ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Ύστερα, το πρότζεκτ της Βιλερμπάν με τράβηξε και με ικανοποίησε. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν σε επαφή με τη Μονακό και την Βαλένθια αλλά η απειρία τους στην διοργάνωση με απομάκρυναν. Στο τέλος ήμουν ανάμεσα στην Βιλερμπάν και την παραμονή μου στην Φενέρ.

Παρά το γεγονός πως η Βιλερμπάν δεν έχει πολλά χρόνια στην EuroLeague έδειξαν σοβαρότητα και φιλοδοξία και συνεχίζουν να πορεύονται προς την σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να κάνεις τις πράξεις.»

Για την απόφαση να μην αγωνιστεί στο επόμενο Eurobasket

«Από το 2007 αγωνίζομαι όλο τον χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι. Το 2014 δεν πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά συμμετείχα στο τέλος της προετοιμασίας. Όταν οι σεζόν πάνε από Σεπτέμβρη σε Ιούνιο και μετά έχεις την Εθνική κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις προτεραιότητες.

Έτσι το σκέφτηκα, τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Θέλω να είμαι στους Ολυμπιακούς του 2024 και για αυτό χρειάζομαι ένα διάλειμμα τώρα. Νιώθω καλά που περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και φυσικά θα πάω με την ροή των πραγμάτων.»

Για την καριέρα του στο NBA

«Δεν μετανιώνω για κάτι. Η ζωή είναι γεμάτη από αποφάσεις και ευκαιρίες. Έκανα τις επιλογές μου και είμαι ικανοποιημένος με αυτές. Γνωρίζω πως είχα περισσότερες ευκαιρίες στην Ευρώπη παρά στο ΝΒΑ. Είχα μία καλή εμπειρία παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξα πολύ. Για μερικά ματς μπήκα μόνο για λίγα λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ