Γκαλινάρι: «Υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές από εμάς στα χαρτιά»

Γκαλινάρι: «Υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές από εμάς στα χαρτιά»

Δηλώσεις σε ιταλικά μέσα έκανε ο Ντανίλο Γκαλινάρι δηλώνοντας πως στο ερχόμενο Eurobasket υπάρχουν καλύτερες ομάδες από την Ιταλία αλλά δηλώνει αισιόδοξος.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έκανε δηλώσεις σε ιταλικό μέσο και ανέφερε πως στο ερχόμενο Eurobasket υπάρχουν καλύτερες ομάδες από την Ιταλία.

Παράλληλα όμως ανέφερε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της η Ιταλία μπορεί να πάει πολύ καλύτερα απ όσο πιστεύει η κοινή γνώμη.

Διαβάστε επίσης: Απίθανος Αντετοκούνμπο: «Θα προσαρμοστούν 11 παίκτες σε εμένα; Και ο Σλούκας, ο Παπαπέτρου;»

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Μου λείπει αυτή η εμπειρία. Φαντάζομαι ότι το «Φόρουμ» θα είναι γεμάτο και θα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και μεγάλες προσδοκίες. Επομένως, θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ώθηση του κοινού μας για να πάμε στο Βερολίνο και να παίξουμε τις ευκαιρίες μας. Αυτή η Ιταλία είναι μια καλή ομάδα, υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα, υπάρχουν τα πάντα για να γίνει καλά».

Για το Eurobasket σχολίασε:

«Υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές από εμάς στα χαρτιά. Αλλά είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος και σίγουρος. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι αρνητική. Το να παίζεις μπάσκετ σε αυτά τα επίπεδα είναι ωραίο. Ας σκεφτούμε να διασκεδάσουμε. Τότε όλα είναι πιθανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ