Σάσα Βεζένκοφ: Βλέπει Μπαρτσελόνα και… αφηνιάζει! (vid)

Σάσα Βεζένκοφ: Βλέπει Μπαρτσελόνα και… αφηνιάζει! (vid)

Για ακόμη μια φορά ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν «καυτός» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο τεράστιο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στη Βαρκελώνη.

Με το δεξί κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη φετινή Euroleague ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν απολαυστική μέσα στη Βαρκελώνη και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 80-70.

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια φοβερή εμφάνιση και έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη φετινή Euroleague. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά, ήταν για ακόμη μια φορά ο φοβερός και τρομερός Σάσα Βεζένκοφ.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς: «Υποστηρίζω την ΑΕΚ αλλά στην Ευρώπη επειδή δεν πάει καλά είμαι και Ολυμπιακός»

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν απολαυστικός στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» και ολοκλήρωσε τον αγώνα ως πρώτος σκόρερ των νταμπλούχων Ελλάδος, σταματώντας στους 20 πόντους, έχοντας παράλληλα και 7 ριμπάουντ.

Αυτή για τον Βεζένκοφ ήταν η 6η φορά που φτάνει διψήφιο αριθμό πόντων απέναντι στους «μπλαουγκράνα». Σχεδόν κάθε φορά που ο Βεζένκοφ αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα, την πληγώνει.

Τη σεζόν 2019/20, ο Βεζένκοφ αγωνίστηκε κανονικά σε εκείνη την ήττα με 90-80 μέσα στη Βαρκελώνη, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 14 πόντους. Την επόμενη αμέσως αγωνιστική περίοδο, ο Βεζένκοφ είχε καταλυτική παρουσία στο σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού, βοηθώντας με 10 πόντους.

Την περασμένη χρονιά, ο Βεζένκοφ είχε τρεις εμφανίσεις με 10+ πόντους απέναντι στους «μπλαουγκράνα». 12 στην ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη με 79-78, 13 στη νίκη στο ΣΕΦ με 73-66, ενώ στον μικρό τελικό της Euroleague πέτυχε 20 πόντους.

Αυτό είναι και το ρεκόρ του απέναντι στην Μπαρτσελόνα το οποίο ισοφάρισε το βράδυ της Παρασκευής, στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ