Ο Άρης δεν έπαιξε ποτέ για να χάσει

Ο Άρης δεν έπαιξε ποτέ για να χάσει

Υπάρχουν κίνητρα για τον Δημήτρη Σπανό και τους παίκτες του στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το αυριανό με την Σπάρτη.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο μια ομάδα που καίγεται για την νίκη, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά ακόμα την παραμονή της στην κατηγορία. Η Σπάρτη  βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την 13η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στον υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική.

Ο  Άρης έχει εξασφαλίσει τον στόχο της ανόδου, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με οποιοδήποτε άλλον στόχο από την νίκη. Γιατί ο τεράστιος αυτός σύλλογος, δεν έχει κατεβεί σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα άθλημα , με σκοπό να χάσει. Γιατί αυτό επιτάσσει η τεράστια ιστορία του και το μέγεθος του.

Το ίδιο φυσικά θα κάνει και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και σε αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Δυο ομάδες, οι οποίες επίσης μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Άρης δεν κάνει χατίρια. Ποδόσφαιρο είναι, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, αλλά ο Άρης θα κατέβει στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια με το μεγαλύτερο κίνητρο.

Όποιος φοράει, αρχικά, αυτή τη φανέλα δεν επιτρέπεται να κατέβει με οποιονδήποτε άλλο σκοπό , αλλά να κερδίσει. Τα καταφέρει δεν τα καταφέρει. Είτε παίξει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, είτε παρτίδα τάβλι. Στο DNA του Άρη δεν υπάρχει άλλη λέξη. Μπορεί να τράβηξε τις μεγαλύτερες πίκρες αυτός ο κόσμος, μπορεί να τραβήχτηκε σε κάθε χωριό της Ελλάδας, αλλά περπατάει με ψηλά το κεφάλι.

Επίσης και για τον προπονητή και για τους παίκτες τα παιχνίδια αυτά αποτελούν ευκαιρία για να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά. Παίκτες που περίμεναν την ευκαιρία και θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους, πρέπει να μασάνε σίδερα τώρα που θα πάρουν την ευκαιρία.  Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι αδιάφορος, φορώντας αυτή τη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ